KILIMANJARO TAKE ME AWAY

KILIMANJARO TAKE ME AWAY Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 268 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kilimanjaro Take me Away. Meer weten? Ontdek meer

20 jun 2022 om 23:04 Lekker eten ,alleen zou het fijn zijn als je het anders zou kunnen bestellen ,het is nu heel veel peulvruchten en erg weinig groente,en ik wil graag meer groente en minder peulvruchten.
17 jun 2022 om 14:29 Exact op tijd bezorgd op de fiets. Heerlijk eten, pittig is ook echt wel pittig. Grote hoeveelheid voor een goede prijs.
31 mei 2022 om 21:54 Heerlijk gegeten!
26 mei 2022 om 22:11 Het eten was wel lekker, niet super. We zullen niet snel nog een keer daar eten halen
25 mei 2022 om 19:52 Super lekker
5 mei 2022 om 20:17 Food and drinks from here were delicious and well-packaged! Veg friendly. Generous portions. And spicy means spicy! Will get again.
19 apr 2022 om 23:43 Precies op gevraagde tijd bezorgd. Verzorgd en praktisch aangeleverde maaltijd. En heerlijk. Verhouding groenten per peulvruchten zou wel wat hoger mogen. Meer groente is beter.
15 apr 2022 om 20:37 Tasty, vegan and big portion!
11 apr 2022 om 8:08 Heerlijk eten en goede porties!
26 mrt 2022 om 14:27 Gluten-free and vegetarian friendly, I consider it worth the wait when delivery is running behind schedule. Very tasty!