KILIMANJARO TAKE ME AWAY

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 350 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kilimanjaro Take me Away. Meer weten? Ontdek meer

20 feb 2024 om 10:20 Good food! Good portions, we ordered way too much, lunch and dinner for the next day included :)
17 feb 2024 om 10:57 Lekker eten snel bezorgd
16 feb 2024 om 20:57 Net zoals de vorige keer was het weer heerlijk en ruim op tijd bezorgd.
11 feb 2024 om 20:29 Heerlijke gevarieerde maaltijd, alles was zo lekker.
3 feb 2024 om 21:38 Fantastic- the right level of spice and flavours. Spinach could use some more taste thought! Please upgrade the spinach
31 jan 2024 om 19:43 Very nice food and delivery perfectly on time!
25 jan 2024 om 7:58 Helemaal super! Het eten smaakte goed en kwam lekker warm en goed ingepakt bij mij aan.
19 jan 2024 om 22:16 Heel goed en lekker veel.
18 jan 2024 om 14:11 Eten was lekker, niet beste Ethiopisch ooit maar dat kun je misschien ook niet verwachten met bezorging. Bezorging duurde wel erg lang en werd een paar keer uitgesteld/verlengd.
13 jan 2024 om 9:32 Lekker en gezond!
31 dec 2023 om 13:00 Heerlijk!!!
22 dec 2023 om 5:58 Super delicious. Maybe a bit on the salty side but Ethiopian food never lets me down, rich flavours, wide variety. I have ordered from this place more than 10 times and I will continue!