KILIMANJARO TAKE ME AWAY

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 378 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kilimanjaro Take me Away. Meer weten? Ontdek meer

7 mei 2024 om 11:43 I’ve got a very bad stomach ache after the food, followed by fever and vomiting the whole night. I have reached out to them via thuisbezorg without any understanding or apologies by the restaurant Definitely do not recommend it
6 mei 2024 om 12:13 Top eten. Heerlijk
5 mei 2024 om 22:53 Heerlijk eten, goede hoeveelheid en vriendelijke service
4 mei 2024 om 23:54 Altijd lekker en ruimvoldoende porties. Zat ziek thuis vandaag en zo goed als geen eetlust voor iets anders. Dit heeft me geholpen wat aan te sterken!
30 apr 2024 om 19:50 Topping die we hadden besteld was vervangen met een andere topping zonder overleg. Magere portie voor dit bedrag.Injera is plakkerig en super dun, toppings hebben echt geen smaak. Voorheen heerlijk gegeten hier maar dit was echt heel teleurstellend.
17 apr 2024 om 22:10 Just amazing
17 apr 2024 om 20:12 Their mixed lentils dish is always super tasty
15 apr 2024 om 11:22 Amazingly delicious food! I had the vegan beyaynetu mix, it was so so good. 10/10!
14 apr 2024 om 21:21 Great food, a bit more spicy than expected.
13 apr 2024 om 0:01 Delicious food!
12 apr 2024 om 21:35 Heerlijk!
11 apr 2024 om 15:43 Top